Безболісний переїзд можуть виконати професійні вантажники

Квартирні чи офісні переїзди завжди супроводжуються тривалими зборами та переживаннями. Транспортування побутової техніки, особистих речей та меблів займає пристойний час, як і процес переміщення багажу. Послугами вантажників у Києві користуються як приватні особи, так і великі логістичні компанії.

Робота спеціалістів. Тільки з професійним підходом можна правильно організувати такий захід. Якість та безпека нададуть вам першокласні вантажники компанії. Вони у короткі виконують завдання будь-якої складності. Вантажники ЕКСТРАЕКОНОМ фірми мають прекрасну фізичну підготовку і мають у своєму арсеналі широкий асортимент інструментів і різних пристосувань для переміщення вантажу.

Упаковка речей з індивідуальним підходом

Однією з головних цілей у процесі транспортування є збереження цілісності та неушкодження чужого майна. Вантажники вміло підбирають пакувальні матеріали для будь-яких речей, будь то побутова техніка, сувеніри, антикваріат, предмети зі скла. Картонні ящики найчастіше використовуються для укладання друкованої продукції, книг та іншої документації, дрібних сувенірів, а також кухонного посуду.

У великі коробки поміщають всю техніку. Все це обов’язково фіксується скотчем. Більш тендітні предмети замотують повітряно-пухирчастою плівкою. М’які меблі намагаються захистити прозорою плівкою від впливу зовнішніх факторів. Самостійно виконувати таку роботу досить складно. Вигідніше замовити професійних вантажників, щоб уникнути витрат на ремонт пошкоджених меблів.

Комплексний підхід до перевезення меблів. Якщо ви надумали самостійно взятися за переїзд або вирішили замовити вантажну машину, гарною підмогою в такій ситуації будуть досвідчені вантажники. Компанія ЕКСТРАЕКОНОМ надає широкий спектр послуг у сфері вантажоперевезень. При комплексному підході експерти виконують прорахунок обсягів вантажу, встановлюють раціональний маршрут, підбирають під все майно вантажний автомобіль та замовляють вам тямущих працівників. Фірма у своєму автопарку містить більше п’яти різновидів машин, що відрізняються своїми габаритами та ваговими характеристиками.

Як здійснюється вивіз будівельних відходів

Окрім послуг вантажоперевезень, компанія Екстраекон пропонує новий сервіс «Вивіз будівельних відходів». Усі ми у своєму житті стикалися з ремонтними роботами у квартирі чи будинку. Головною проблемою завжди було сміття. Що з нею робити? Куди його подіти? Для цього і була створена функція вивезення відхідних матеріалів. Варто тільки замовити машину, а решту бере фірма.

Якщо ви плануєте переїзд, не полінуйтеся замовити вантажників. Таким чином можна зберегти свій час та здоров’я. Довіряйте тільки професіоналам, вони добре знають свою роботу.

Экстра Эконом