Тонкощі у підборі вантажників компанією ЕКСТРАЕКОНОМ

Переїзд з одного місця на інше, транспортування будь-якого вантажу ніколи не відбуватиметься без вантажників. Темп вантажно-розвантажувальних робіт, а також цілісність і збереження предметів, що транспортуються, завжди безпосередньо залежить від досвідченості співробітників логістичної компанії.

Транспортна компанія, яка переживає свою репутацію, ретельно займається підбором персоналу. Років 20 тому робота вантажника цінувалася дуже низько, на відміну від сьогодення. Грамотний і вмілий співробітник завжди має бути охайним, вмілим та без шкідливих звичок.

Основні критерії підбору персоналу

На сьогоднішній день висока конкуренція серед усіх мувінгових компаній не дозволяє утримувати грубих та невихованих співробітників. З боку економіки підприємства це навіть невигідно. Будь-яка фірма націлена підвищення своєї репутації.

Професійні вантажники вміють якісно поводитися з будь-яким вантажем. Експерти з транспортування багажу регулярно освоюють нові техніки з переміщення складних конструкцій та небезпечних предметів. У кожного вантажника є свій комплект інструментів та різноманітних пристроїв для більш швидкого процесу доставки меблів та побутової техніки.

Висококваліфіковані співробітники завдяки своїм умілим навичкам та знанням забезпечують надійний переїзд та створення позитивної думки про компанію в цілому.

ЕКСТРАЕКОНОМ надає досвідчених співробітників для якісного виконання завдань у сфері вантажоперевезень. Адже кожен клієнт переживає при офісних чи квартирних переїздах у Києві. Сучасні вантажники можуть формувати довіру до клієнтів.

Як знайти досвідчених фахівців у вантажоперевезенні

Насамперед потрібно звернути увагу на досвід компанії, що займається вантажоперевезеннями. Якщо планується масштабний переїзд, варто заздалегідь проконсультуватися з менеджером фірми: чи були раніше подібні перевезення і які дії були здійснені, які транспортні засоби були запропоновані для доставки меблів, спеціальної техніки. Досвідчений менеджер обов’язково надасть усі відповіді будь-які питання.

Досить вагому роль відіграють відгуки попередніх замовників щодо роботи транспортної фірми. Всю необхідну інформацію можна знайти на офіційному сайті. Якщо клієнт не довіряє написаній інформації, у будь-який зручний для нього час він завжди може під’їхати особисто до офісу компанії для ознайомлення з договором, вивчення асортименту пакувальних матеріалів та паралельно для обговорення всього процесу перевезення.

За статистикою, вибір завжди падає на професійну транспортну компанію з вантажних перевезень. Здійснення доставки вантажу відбувається після підписання договору між замовником та виконавцем. Тільки в такому разі, якщо вантаж пошкоджується, можна буде пред’явити офіційну претензію. Це краще, ніж запрошувати на допомогу своїх родичів чи друзів.

Обов’язки вантажників:

  • розбирання або збирання деталей меблів;
  • демонтаж, монтаж різної побутової чи офісної техніки;
  • упаковка всіх речей, крихких предметів та антикваріату;
  • навантаження, розвантаження майна під час транспортування;
  • вивіз будівельних відходів;
  • підйом на поверх важких будівельних матеріалів.

Використовуйте послуги вправних навантажувачів – вони можуть надати вам кваліфіковану допомогу.

Экстра Эконом