Все про вантажне таксі

У наші дні величезна кількість підприємств користується послугами вантажного транспорту. Число перевезень по Києву можливе за рахунок використання вантажного таксі. Дана послуга необхідна для доставки побутової техніки, будівельних матеріалів для ремонтних робіт, організації переїздів із квартири на квартиру, де легкова машина далеко не помічник.

Компанія ЕКСТРАЕКОНОМ надає послуги вантажного таксі

На рахунку цієї фірми зареєстровано парк автомобілів різної вагової характеристики. Список починається від півторатонних машин та закінчується європейськими фурами вантажною місткістю до 20 тонн. Цей асортимент авто дозволить клієнту легко вибрати необхідний варіант. Кваліфіковані фахівці коректно розрахують та підберуть містку машину для вашого вантажу.

Найчастіше люди самотужки намагаються впоратися з перевезенням вантажу. Але самостійна діяльність – не найкращий спосіб вантажоперевезення. Досвідчені співробітники фірми зможуть вберегти ваші речі в цілісності та безпеці. Найправильніше рішення – це звернутися до компанії з перевезення меблів. Київ є центральним містом, в якому зосереджено велику базу підприємств даної сфери.

Компанія Екстраекон вважається найдосвідченішою фірмою з доставки такого вантажу, як музичні духові інструменти, будматеріали і, звичайно, меблі різних габаритів.

Усі види перевезень виробляються у найкоротші терміни. Ви можете легко довірити нам ваш товар або побутове приладдя. Наше завдання вберегти вас від нервових стресів та фізичного навантаження, зробивши весь процес максимально зручним. Фахівці нашої фірми щодня працюють на благо вашого комфорту.

Колектив компанії має багаторічний досвід та великий стаж в керуванні транспортом. Вони чудово знають кожну вулицю та провулок у місті. Їхня мета – це складання маршруту доставки товару на вказану адресу з невеликими витратами часу та енергії. Столичне місто дуже велике, тому така стратегія дає високі результати. Довіряйте свій вантаж тільки компанії ЕКСТРАЕКОНОМ.

Перелік малотоннажних авто для вантажоперевезень

  • Малотоннажні авто з вантажною місткістю до 1,5т – ідеальний варіант офісних та квартирних переїздів (офісне обладнання, сейфи, тверді будматеріали).
  • Малолітражна бортова машина (у своїй структурі має відкидний борт зі сталі або алюмінію, частіше використовують у різних видах промисловості).
  • Тентоване авто з подовженою базою та ваговою характеристикою до 1,5т.
  • Малотоннажний тентований автомобіль.
  • Тентований дует, малотоннажний – для доставки об’ємних матеріалів.

Переваги ЕКСТРАЕКОНОМ компанії

  • Відповідальність та компетентність співробітників фірми (пунктуальність та гарантія виконання договору в строки).
  • Особистий автомобільний парк вантажівок.
  • Доступні ціни та оформлення картки лояльності для постійних клієнтів.
  • Стовідсоткова відповідальність за безпечну доставку вантажу до пункту призначення.
  • Високий рівень виконання наших фахівців.
  • Вигідна система оплати послуг (готівковим або безготівковим способом).

Як залишити заявку на вантажоперевезення

Компанія ЕКСТРАЕКОН створила свій особистий сайт, де розташовується вся необхідна інформація. Для оформлення заявки на послугу необхідно зателефонувати за контактним телефоном. Фірма ЕКСТРАЕКОНОМ рада співпрацювати як з підприємствами, так і з приватними особами. Наше завдання – зробити ваше життя комфортнішим.

Экстра Эконом