Як відбувається підготовка та проведення квартирного переїзду

Звернувшись до фахівців та замовивши послугу «переїзд квартири Київ», кожен клієнт завжди хвилюється про те, наскільки швидко та якісно мувінгова компанія все організує. Якщо мається на увазі робота справжніх професіоналів, то занепокоєння зайві.

На першому етапі планування послуги «переїзд квартири Київ» клієнт повинен залишити заявку, що можна зробити такими способами:

  • Телефоном;
  • Електронною поштою;
  • Особисто під час відвідування компанії;
  • За допомогою електронної форми на сайті.

Далі фахівці обробляють інформацію та починають займатися організацією проведення послуги «переїзд квартири Київ». Спочатку менеджери виїжджають на місце, де проводять оцінку майна, яке підготовлено для переміщення в нове житло. Усі позиції документально оформлюються, що дозволяє уникнути можливих непорозумінь, зникнення багажу в дорозі або псування майна клієнта. Далі планування послуги «переїзд квартири Київ» передбачає формування команди професійних логістів, вантажників та водіїв, які мають якісно та своєчасно виконати весь спектр робіт. При цьому логісти становлять найбільш оптимальний і вигідний маршрут, яким здійснюватиме переїзд квартири Київ, а також визначають вид автомобіля, в якому поміститься весь багаж клієнта для разового транспортування. Такий підхід дозволяє заощадити час та гроші, що є вагомою перевагою замовлення послуги «переїзд квартири» у професійних муверів. У призначену дату та час команда прибуває на місце, де вантажники виробляють надійне пакування багажу, а також здійснюють його завантаження до кузова транспортного засобу. Після цього здійснюється безпосередньо переїзд квартири в нову будівлю, а клієнт приймає замовлення та здійснює оплату.

Що необхідно для швидкого та якісного переїзду квартири

Для того щоб професійний переїзд квартири був правильно організований і пройшов якнайшвидше та ефективніше, мувінгова компанія повинна мати у своєму розпорядженні не тільки штат досвідчених співробітників, а й інші ресурси.

Кожен переїзд квартири передбачає переміщення особистих речей замовника, а також дорогих меблів і техніки, предметів інтер’єру та освітлювальних приладів, дзеркал і коштовностей. З такими категоріями вантажів варто поводитися якомога дбайливіше, тому мувери мають у своєму розпорядженні сучасні пакувальні матеріали та міцну тару, в якій речі не пошкодяться.

Для швидкого та ефективного вантажоперевезення також необхідні транспортні засоби потрібної місткості, які мають виключно спеціалізовані компанії. Саме тому переїзд квартири, спланований і організований фахівцями, завжди залишає у замовника виключно позитивні враження

Экстра Эконом