Безпечні перевезення вантажу у Києві правда чи брехня

Для кожної людини пережити переїзд – це величезне досягнення. У Києві дуже складно швидко здійснити транспортування вантажу або меблів, оскільки це місто живе в божевільному темпі і немає часу на тривале планування. Багато хто задається питанням, як швидко здійснити доставку всіх речей на нове місце.

Довіряйте лише професіоналам. Ринок на сьогоднішній день просто переповнений різними фірмами з вантажних перевезень. Багато хто офіційно зареєстрований і працює вже досить довго. Усі вони пропонують одні й самі послуги, які безпосередньо пов’язані з переміщенням вантажу.

Часто приватні особи пропонують звернутися до них, де за низькими цінами нададуть хороші послуги перевезення вантажу. Однак із такими пропозиціями варто бути акуратними. Вони не укладають жодного договору із замовниками, а у разі пошкодження чи інших проблем не буде кому пред’явити претензію.

Усі зобов’язання у такому разі лягають на клієнта. У Києві, як і в інших містах, багато шахраїв, які здатні легко змінювати ціни на послуги. Відсутність договірних зобов’язань має змусити подумати про співробітництво.

Варто пам’ятати, що:

  • Солідна транспортна компанія завжди і за будь-яких обставин укладає договір із замовником, в якому зазначені обов’язки обох сторін.
  • Експерт фірми ретельно аналізує дані про вантаж, складність транспортування і лише потім виставляє точну суму послуги.
  • Популярні мувінгові компанії обов’язково оформляють страховий договір.
  • Стабільні компанії по доставці вантажу гарантують збереження багажу, що перевозиться.

Нові пакувальні матеріали, що використовуються під час переїздів

Нинішні компанії, які займаються вантажними перевезеннями, використовують у своїй роботі величезний асортимент пакувальних матеріалів. Щоправда, не всі розуміють важливість якісних пакувальних речей. Багато хто просто не хоче витрачати на це великі гроші і використовують звичайний папір. Але розбитий посуд, пошкоджені лампи, подряпані меблі явно не принесуть сприятливих вражень про ваш переїзд.

На сьогодні виробництво пакувальної тари зросло у кілька разів. Головні властивості кожної упаковки – захистити та уберегти товар від зовнішніх пошкоджень. Перелік їх такий:

  • картонні коробки різних розмірів;
  • стрейч-плівка;
  • гофрокартон;
  • скотч;
  • повітряно-пухирчаста плівка;
  • захисні куточки;
  • поліетиленові мішки;
  • повітряні пакети та багато іншого.

Технічний прогрес не стоїть на одному місці, тому що попит на упаковку зростає з кожним днем, були зроблені матеріали, які можуть поєднувати кілька функцій. Крафтбабл, алюбабл, пінобабл – нові засоби, які поєднують у собі кілька властивостей. Вони тільки починають скористатися попитом на ринку продажів.

Крафтбабл – поєднання паперу та повітряно-пухирчастої плівки. Складається із щільних шарів, що дозволяє пом’якшити удари та утримати коливання під час транспортування. Чудово вбирає вологу. Використовується найчастіше для пакування крихкої продукції та антикваріату.

Пінобабл складається з 2-3 шарів повітряно-пухирчастої плівки та спіненого поліетилену, товщина якого приблизно 1-2 мм. Відмінно підходить для упаковки меблів, легких металевих конструкцій, тендітних предметів у вигляді скла. Вдало використовують для оформлення вантажу на далекі відстані. Відрізняється доступною ціною, підвищеною міцністю та амортизуючими властивостями.

Алюбабл – прорив у прогресі. Сучасний матеріал включає шар пухирчастої плівки і алюмінієвої фольги. Має теплоізоляційні властивості. Прекрасно підходить для транспортування вантажу в зимові періоди.

Дані матеріали будуть незамінними під час переїздів. Вони зможуть доставити ваші речі у потрібне місце у повній безпеці.

Экстра Эконом